Replacement Back Camera iPhone 7 Plus

By Syida Mazlan In Blog, Repair Phone Shah Alam No comments

Replacement Back Camera iPhone 7 Plus

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah back camera yang pecah serta kabur. Kesan yang paling kecil adalah gambar tidak cantik, fokus kamera yang meleset, flash tidak berfungsi. Salah seorang pelanggan kami dari Damansara meminta kami melakukan replacement back camera iPhone 7 Plus miliknya yang kabur serta tidak dapat fokus dengan jelas. Beliau merasa tidak selesa melihat serta menggunakan back camera iPhone 7 Plus yang blur.

Solusi kepada masalah iPhone 7 Plus ini adalah dengan menukar back camera. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen tersebut.

 

Replacement Back Camera iPhone 7 Plus

 

Dalam lebih kurang 20 minit, iPhone 7 Plus milik pelanggan sudah kembali seperti asal. Hati pelanggan kami yang remuk melihat kamera belakangnya kabur, kini sudah berbunga bunga tatkala iPhone 7 Plus sudah kelihatan seperti baru. Beliau amat berpuas hati dengan harga serta servis baik pulih yang kami beri. Kami juga menasihati pelanggan kami untuk lebih berhati-hati selepas ini.

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita kamera belakangnya rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS TAMAN PERMATA sedia membantu anda.

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SHAH ALAM boleh terus ke :

 

 

 

Gila Gadgets Shah Alam – Smartphone Repair & Accessories
12 A, Jalan Boling Padang F 13/F,
Seksyen 13,
40100 Shah Alam,
Selangor.

Waze : Gila Gadgets Shah Alam
Landmark : Bertentangan Menara U, MSU.

 

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp: 019-982 0531
Whatsapp: http://gilagadgetshahalam.wasap.my
Instagram: @gila_gadgets
Facebook: Gila Gadgets Shah Alam – (Smartphone Repair & Accessories)