Replacement LCD Honor View 10 – Senawang

By Syida Mazlan In Blog, Repair Smartphone Senawang No comments

Replacement LCD Honor View 10 – Senawang

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Seremban meminta kami melakukan replacement LCD Honor View 10 miliknya yang retak seribu. Beliau mengadu pada kami yang Honor View 10 miliknya retak kerana tergelincir dari pegangan.

Solusi kepada masalah Honor View 10 ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

Replacement LCD Honor View 10

 

Dalam lebih kurang 3 jam, Honor View 10 yang sebelum ini retak seribu ,kini sudah berwajah baru. Tuan Honor View 10 ini gembira melihat Honor miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki Honor miliknya .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SENAWANG  sedia membantu anda.

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SENAWANG boleh terus ke:

 

 

Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories
No.18, Jalan BPS 3,
Senawang,
70450 Seremban.
Landmark : Sebelah Pakaian Hari2 (Area Mydin Senawang)

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

 

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/ Call : 018-9666531 (Senawang)
Whatsapp : http://gilagadgets.wasap.my
Instagram : @gila_gadgets
Facebook : Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories